Welkom           





Koken            





Bakken           





Contact           

U kunt kiezen uit wel of niet vegetarisch, deels of geheel biologisch en ook hier is het mogelijk om voor gluten, suiker of lactosevrij te kiezen.
Voor het koken gebruik ik vooral producten uit het seizoen, veel uit eigen streek. Ik gebruik verse en gedroogde kruiden zonder toevoegingen.


Een aantal voorbeelden van wat ik zoal maak:
Soepen: pompoensoep, mais-kerriesoep, diverse soorten groentesoep, erwtensoep,

Salades:
lauwwarme salade van spinazie, courgette en paprika,
pasta-, rijst- en aardappelsalades,

Warme gerechten:
verschillende groentegerechten uit de oven, hartige taarten, kipschotel, stoofpotje met veel groente en naar wens rundvlees, aardappelschotel uit de oven,

Nagerechten:
appel-crumble of chocolade muffins en diverse gerechten met fruit.


Ook is het mogelijk om uw eigen oogst aan te leveren die ik verwerk in de gerechten.



pompoen


groenteschotel