Kookschool

Welkom bij de Kookschool van Truus Kookt in Amsterdam

Ontdek de kunst van het koken in het hart van Amsterdam bij Truus Kookt. Onze kookschool is een bruisende ontmoetingsplaats voor culinaire liefhebbers van alle niveaus. Of je nu een beginnende kok bent of al enige ervaring hebt, Truus Kookt biedt een scala aan cursussen die je vaardigheden zullen verrijken en je passie voor koken zullen aanwakkeren.

Ons Aanbod

Bij Truus Kookt geloven we in een hands-on benadering van koken. Onze cursussen variëren van korte workshops tot uitgebreide programma’s, allemaal ontworpen om je praktische kookvaardigheden te verbeteren in een leuke en ondersteunende omgeving. Onze cursussen omvatten:

  • Basis Kookcursussen: Leer de fundamenten van koken, van snijtechnieken tot het beheersen van basissauzen.
  • Internationale Keuken: Reis de wereld rond met onze cursussen in internationale gerechten, waar je leert over diverse culinaire tradities en technieken.
  • Seizoensgebonden Koken: Ontdek hoe je het beste uit elk seizoen kunt halen met gerechten die de versheid van seizoensgebonden ingrediënten benadrukken.
  • Gevorderde Kooktechnieken: Voor de meer ervaren koks die hun vaardigheden naar een hoger niveau willen tillen, bieden we cursussen in geavanceerde technieken en presentaties.

Onze Faciliteiten

Onze kookschool beschikt over een volledig uitgeruste, moderne keuken waar elke student de ruimte en het gereedschap heeft om te leren en te experimenteren. De intieme klasgrootte zorgt voor persoonlijke aandacht en begeleiding van onze ervaren instructeurs.

Over Truus

Truus, de oprichter van Truus Kookt, is een gepassioneerde chef-kok met jarenlange ervaring in zowel de Nederlandse als internationale keuken. Haar benadering van koken is eenvoudig: gebruik verse, lokale ingrediënten en houd het leuk en toegankelijk voor iedereen.

Sluit Je Aan bij Onze Gemeenschap

De kookschool van Truus Kookt is meer dan alleen een plek om te leren koken; het is een gemeenschap waar gelijkgestemden elkaar kunnen ontmoeten, ideeën kunnen uitwisselen en hun liefde voor culinaire kunsten kunnen delen. We organiseren regelmatig evenementen, diners en proeverijen, waarbij studenten en docenten samenkomen om hun passie voor koken te delen.

Neem Contact Op

Ben je geïnteresseerd in een van onze cursussen of wil je meer informatie? Neem contact met ons op of bezoek onze website voor meer details over cursusdata, prijzen en inschrijving.

Wij kijken ernaar uit je te verwelkomen bij Truus Kookt en samen de wereld van culinaire kunsten te verkennen!