Over mij

Over Truus – Het Hart en de Ziel van Truus Kookt

Welkom bij Truus Kookt! Ik ben Truus, geboren en getogen in het prachtige Amsterdam, en ik heb het geluk dat ik mijn passie voor koken en culinaire kunst kan delen met anderen. Al van jongs af aan wist ik dat koken niet alleen over voeding ging, maar over het creëren van ervaringen en het samenbrengen van mensen.

Mijn Culinaire Reis

Mijn liefde voor koken begon in de keuken van mijn grootmoeder, waar ik leerde dat de beste ingrediënten en eenvoudige technieken kunnen leiden tot de meest verbazingwekkende gerechten. Na mijn studie aan de culinaire school van Amsterdam, heb ik in verschillende restaurants gewerkt, waar ik mijn vaardigheden heb verfijnd en een unieke kookstijl heb ontwikkeld die traditionele Nederlandse gerechten combineert met internationale invloeden.

De Geboorte van Truus Kookt

Truus Kookt begon als een kleine blog waar ik mijn recepten en kooktips deelde. Het groeide snel uit tot een populaire bron voor foodies in Amsterdam en daarbuiten. De vraag naar meer persoonlijke interactie en leren inspireerde me om mijn eigen kookschool te beginnen. Nu bied ik een scala aan cursussen aan, van beginnersniveaus tot meer geavanceerde kookkunsten, allemaal in een gezellige, uitnodigende sfeer.

Mijn Filosofie

Ik geloof dat iedereen kan koken en dat de keuken een plek van creativiteit en plezier moet zijn. Mijn lessen zijn ontworpen om je zelfvertrouwen te geven, je vaardigheden te verbeteren, en bovenal, om te genieten van het proces van het bereiden van heerlijk eten.

Buiten de Keuken

Wanneer ik niet in de keuken sta, geniet ik van het verkennen van de Amsterdamse markten voor verse ingrediënten, het bezoeken van lokale boerderijen, en het reizen naar nieuwe bestemmingen om mijn culinaire horizon te verbreden. Deze ervaringen inspireren mijn recepten en lessen, waardoor ik continu nieuwe en spannende dingen kan brengen naar Truus Kookt.

Sluit Je Aan Bij Onze Culinaire Gemeenschap

Of je nu een beginner bent of een ervaren kok, ik nodig je uit om deel te nemen aan de lessen bij Truus Kookt. Samen zullen we koken, leren, en onvergetelijke culinaire ervaringen delen.

Ik kijk ernaar uit om je te ontmoeten in de keuken!

Met warme groeten,

Truus